Νίκος Κατανάκης

Γεννήθηκα στα μέσα της δεκαετίας του ‘60 και έζησα μέχρι τα 12 μου στην Αυστραλία.

Στα 15 μου εγκατέστησα έναν παράνομο πομπό στο μπαλκόνι μου και έκανα την πρώτη μου εκπομπή. Από τότε, δεν σταμάτησα να εκπέμπω.. Από το σπίτι μου σαν IBC (International Broadcasting Corporation).
Το 1987 με κάποιους φίλους (Παναγιωτόπουλο, Τερζόγλου, Ρύκιο, Μιχαλόπουλο, Στεργίου, κα), ξαναφτιάξαμε τον Μουσικό Δίαυλο Θεσσαλονίκης,

έναν πειρατικό σταθμό που εξέπεμπε περίπου 20 ώρες τη μέρα. Οι μέρες εκείνες θα μου μείνουν αξέχαστες και το ίδιο θα μείνουν αξέχαστες και σε όσους ήταν ακροατές.

Το 1988 ξεκινάω την καρριέρα μου στο επαγγελματικό ραδιόφωνο, στον Α103. Από τότε άλλαξα πολλούς σταθμούς, ως το καλοκαίρι του 2008 που σταμάτησα.

Συζητώντας με τους παλιόφιλους λέγαμε πως το ραδιόφωνο δεν είναι όπως παλιά, πως έχασε την αίγλη του, την επικοινωνία με τον άμεσο αποδέκτη που είναι ο κόσμος, πως η μουσική δεν είναι πλέον η ίδια. Η playlist σκότωσε τον ραδιοφωνικό παραγωγό.

Έτσι μας μπήκε η ιδέα ενός ραδιοφώνου ιντερνετικού, που θα εκπέμπει όπως παλιά.. Από το σαλόνι, με το βρακί και τον φραπέ.. Ελεύθερα, χωρίς playlists και απαγορευμένες λέξεις και φράσεις. Απλά και πειρατικά.

Ακούστε μας και επικοινωνήστε… Αυτή ειναι η χαρά μας..

σ.σ. Λάσπηηηηηηηηηηηηη !!!!

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Nikos Katanakis
Web site: http://katanakis.gr

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries